fbpx

TeamSpeak 3 alapszabályzat

Köszönjük, hogy csevegéshez a Klánok.hu Gaming Community ingyenes TeamSpeak szerverét választottad.
Szerverünkre való csatlakozásoddal egyúttal elfogadod az alábbi Szabályzatot.

A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása és a felelősségre vonás alól!

A Szabályzathoz tartoznak a klanok.hu weboldal almenüpontjaiban lévő további tudnivalók is!

A Szerver Adminisztrátorok és Moderátorok nem tudnak segíteni a TeamSpeak beállításaiban, használatában, valamint saját TS szerver konfigurálásában, üzemeltetésében. Javasoljuk a TeamSpeak hivatalos fórumának olvasását.

Amennyiben egy Szerver Adminisztrátornak vagy Moderátornak írsz, kérjük mellőzd a felesleges üdvözléseket úgy, hogy utána nem írsz semmit. Természetesen fontos a köszönés, de ne várj a reakcióra, hanem kérdésed vagy problémád egyből írd le. Amint ideje lesz rá, el fogja olvasni az összes beérkezett üzenetet és intézkedni fog.

A Szerver Adminisztrátor vagy Moderátor nem fog áthúzni téged másik szobába, ha Törzstagnál gyengébb jogosultságokkal rendelkezel a szerveren. Ha nem tudsz valahová belépni, annak oka van. Ilyen esetben neked és az adott szoba adminisztrátorának / főadminisztrátorának kell intézkedni.

Azonosítódat mindenképp mentsd ki (Beállítások -> Azonosítók), ugyanis a jogokat visszaszerezni egy másik azonosítóra a legtöbb esetben nem lehetséges.

A klanok.hu TeamSpeak szerverének üzemeltetője nem vállal felelősséget a szolgáltatás használhatóságáért és nem garantálja a zavartalan működést. Nem garantálja továbbá, hogy a szolgáltatás végérvényesen elérhető marad.

Ha zavarnak a Klanok.hu TeamSpeak szerver hangüzenetei (player joined, player left…stb.), kikapcsolhatod a Settings (Beállítások) -> Értesítések menüben! Ha egyes játékosokkal problémád adódna, a GY.I.K. -ben ismertetett módon kiszűrheted a renitens embereket.

Az ingyen TeamSpeak szerver nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, épp ellenkezőleg. A Szerver Adminok / Moderátorok pillanatok alatt kihajítják a problémás elemeket és akár törölhetik is az általuk használt szobákat ha ott Vendégnél erősebb jogokkal rendelkeztek! Így csak olyan embernek adjatok Operátori, Szoba Adminisztrátori, vagy magasabb rangot, akikben maximálisan megbíztok, illetve azonnal jelentsétek a problémás játékosokat.

A Szerver Adminisztrátoroknak jogukban áll bármikor belépni bármelyik szobába és ellenőrizni az ott folyó tevékenységet. A szobák ellenőrzése a Klanok.hu Szabályzatának betartása miatt szükséges.

TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK
Minden olyan tevékenység tiltott, amely zavaró lehet mások számára. Például:

 • vulgáris, trágár, offenzív, közönséges jelzők használata
 • folyamatos ki- be járkálás, folyamatos főszoba-váltogatás
 • szándékos hangtorzítás, rossz mikrofon, zene bömböltetése, hangos ordítozás (ha kéretlenül történik)
 • a szerver teljesítményét csökkentő eszközök használata
 • kéretlen üzenetek, levelek, reklámok küldözgetése, zaklatás
 • erős háttérzaj (megítélése a közösség toleranciájától függ)
 • a szerveren tartózkodó felhasználó becenevének szándékos másolása
 • hatalommal, jogokkal való visszaélés, a jogok nem rendeltetésszerű használata
 • jogosultságok, csoportok, admin jogok, ikonok …stb. átruházása, kiadása, kéregetése, kunyerálása
 • személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül
 • a szabályzattal ellentétes képek, fájlok, szövegek közzététele
 • reklám, vagy IP cím/weboldal cím használata a névben
 • megfejthetetlen szoba vagy becenév használata, illetve a Klanok.hu szerveren található speciális karakterek alkalmazása
 • a szerver használata minden olyan tevékenységre, amely anyagi haszonszerzésre irányul
 • ízlésromboló, vagy bármilyen egyéb nem a szerverre illő hangok továbbítása

A szabályzat be nem tartása a Klánok.hu Gaming Community Teamspeak szerveréről történő azonnali kirúgást vagy kitiltást, illetve jogosultságok megvonását eredményezi. Bizonyos esetekben az Adminisztrátorok börtönbe zárhatják a felhasználókat, akik abból a szobából visszavonásig nem léphetnek ki, illetve nem beszélgethetnek egymással.

A Klanok.hu TeamSpeak szerverről történő kirúgás vagy kitiltás esetén az a büntetést kiszabó fél minden esetben leírja az indokot. Ezt a félreértések elkerülése végett, minden esetben olvasd el és vedd tudomásul.

A kitiltás feloldására csak rendkívül alapos magyarázat után és nyomós indokkal van lehetőség.

A Klánok.hu Gaming Community Teamspeak szerverén és weboldalán található anyagok (szabályok, írások, képek, ikonok) a Klanok.hu tulajdonát képezik, felhasználásuk kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett!