fbpx

1000 lájk! Köszönjük!

thumbsMár 1000 ember fordul felénk akkora bizalommal, hogy lájkolja is a Facebook oldalunkat. Köszönjük nekik! Mint tudjátok szerverünk életében az elmúlt hónapok sok bosszúságot, izzadságszagú estéket hoztak a sok szakadás, lagg miatt. Egy hétig kényszeredetten le kellett állnunk és sok játékost veszítettünk. DDOS támadás is ért minket számtalan alkalommal, és képtelenség volt elvárni a hatékony védekezést egy ingyenes TeamSpeak szolgáltatótól. Többször is VPS szervert szolgáltatót váltottunk, de jóakaróink mindig megtaláltak. 🙂

Az idő azonban minket igazol. Október elején egyik – ámde jóval drágább – megoldásunk az volt, hogy egyedi dedikált szerverre költöztünk. Régi játékosaink jönnek vissza, szerverünk éjjel-nappal üzemel, szolgáltatásunkban és Adminisztrátorainkban pedig továbbra is megbízhattok. Bármilyen esemény történik TeamSpeak szerverünkön, Facebook oldalunkon első kézből értesülhettek a fejleményekről. Nem ígérünk 100%-osan hibamentes szolgáltatást, de azt igen, hogy még sokáig pályán maradunk és bármilyen nemkívánatos helyzetet lehetőségeinkhez képest minél előbb megoldunk.

Hamarosan bevezetjük a kiemelt tagoknak járó előnyöket a szerveren (az ezzel kapcsolatos szabályok kidolgozás alatt állnak). Ha előbb-utóbb Te is szeretnél ebbe a csoportba tartozni, most csak annyit tudunk megosztani veled, hogy Azonosítódat mentsd le, ne hagyd elveszni és használd minél gyakrabban a Klanok.hu TeamSpeak szerverét! 🙂 Köszönjük a támogatásotokat!