fbpx

Ikonok igénylése

Szerverünkön két típusú ikon létezik: egyéni ikon és klán ikon.

Mi a különbség az Egyéni ikon és a Klán ikon között?

  • Egyéni ikont az Adminisztrátorokon kívül kizárólag V.I.P. Törzstagok, Törzstagok viselhetnek. Az egyéni ikonnak a neve: „Felhasználó ikonja” és közvetlenül a felhasználóhoz van társítva. Az ikon képe bármihez kapcsolódhat, ami nem ütközik a Szabályzatba.
  • Klán ikont legalább ötfős Klánok és Csoportok kaphatnak. A Klán ikon neve minden esetben meg kell egyezzen a szoba nevével (kivéve Szerver Adminisztrátorok, Szerver Főadminisztrátorok esetében).

KLÁN IKON

Ki igényelhet Klán ikont?
Klán ikont kizárólag Szoba Főadminisztrátor igényelhet saját maga és szobájának tagjai (Klánja) részére.

Mi a feltétele a Klán ikon igénylésének?
Az a Klán / Csoport kaphat Klán ikont, amely legalább 2 hete rendszeresen használja TeamSpeak szerverünket és amely klánban legalább öt aktív fő van. Az igénylés pillanatában a Klánszobában minimum öt főnek kell tartózkodnia akkor is, ha csak egy embernek kell ikon.

Ki tud nekem Klán ikont adni?
Klán ikont kizárólag Szerver Adminisztrátor, vagy a Rendszergazda tud adni a Szoba Főadminisztrátor kérésére.

Hogyan lehet Klán ikont kérni?
Az általad megrajzolt / beszerzett ikont PNG (transzparens) formátumban, 16x16px töltsd fel a Klánod szobájába (jobb kattintás -> Fájlböngésző megnyitása). A fájlnak olyan nevet adj, hogy az Adminisztrátorok meg tudják különböztetni a többi fájltól. Rossz formában küldött, szabálytalan, vagy nem beazonosítható ikonokat nem töltünk fel, nem méretezünk át, az igényt ebben az esetben töröljük. Feltöltés után keress egy időpontot, amikor Klánod ráér, trombitáld őket össze, keress meg egy Szerver Adminisztrátort privát üzenetben, vagy szóban, add meg a szoba nevét (klán nevét) és kérd az ikont a szoba tagjai részére.

Már van ikonunk, de vannak olyan tagjaink akiknek még nincs. Ezt hogyan kérhetem nekik is?
Ha legalább öten tartózkodtok a szobátokban, a Szoba Főadminisztrátor keressen meg egy Szerver Adminisztrátort és meg fogja adni a tagoknak. Kizárólag Szoba Főadminisztrátor igényelhet Klán Ikont.

Lehet egyszerre több Klán ikonom?
Nem. Egy normál felhasználónak a szokásos szerver-ikonokon kívül ( Tag, Törzstag, Operátor, Szoba Adminisztrátor, Végítélet ) csak egyetlen Klán ikonja lehet.

Szeretnék Klán ikont cserélni. Lehet?
Klánikont cserélni havonta egyszer lehet. Legyetek legalább öten a szobátokban és kérd meg a Szoba Főadminisztrátort, hogy kérje számodra az ikont. Egyéb esetben a Szerver Adminisztrátorok csak törölni tudják az ikont.

EGYÉNI IKON

Ki igényelhet Egyéni ikont?
Egyéni ikont az Adminisztrátorokon kívül kizárólag V.I.P. Törzstagok, Törzstagok viselhetnek. Az ikonokat a Szerver Adminisztrátortól kell igényelni.

Lehet egynél több Egyéni ikonom?
Nem lehet. Ezt a TeamSpeak 3 sem engedélyezi, egy felhasználónak fizikailag csak egy Egyéni ikonja lehet.

V.I.P. Törzstag, vagy Törzstag vagyok. Lehet a „T” ikon mellett még két ikonom?
Egy Törzstagnak a „T” ikonnal együtt maximum három ikonja lehet. A „T” ikon lecserélhető egy másik Klán ikonra.

Moderátor / Admin vagyok. Lehet az „M” / „S” ikon mellett még két ikonom?
Igen. A Moderátor / Szerver Adminisztrátor felvehet 1 Klán ikont és 1 Egyéni ikont.

EGYÉB KÉRDÉSEK AZ IKONOKKAL KAPCSOLATBAN

Kérhetek ikont a Szoba neve mellé?
Ha nem teljesülnek speciális feltételek, csak a KIEMELT SZOBÁK főszobáinak lehet ikonja. KIEMELT SZOBÁJA csak a VIP Törzstagoknak, támogatóknak lehet.

Szeretnék Szerver ikont cserélni (Végítélet, Szoba Adminisztrátor, Operátor, Tag, Vendég, Blokkolt). Lehet?
Szerver ikont nem lehet cserélni.

Újratelepítettem a gépem, elveszett az azonosítóm. Kérhetem újra az ikonjaimat?
Klánikont újra kérni / cserélni havonta csak egyszer lehet. Legyetek legalább öten a szobátokban és kérd meg a Szoba Főadminisztrátort, hogy kérje számodra az ikont.