fbpx

SZABÁLYZATOK ÉS LEÍRÁSOK

Köszönjük, hogy csevegéshez a klanok.hu ingyenes TeamSpeak 3 szerverét választottad.
Szerverünkre való csatlakozásoddal egyúttal elfogadod az alábbi Szabályzatot.

A szabályzat nem ismerete nem mentesít annak betartása és a felelősségre vonás alól!

A Szabályzathoz tartoznak a klanok.hu weboldal almenüpontjaiban lévő további tudnivalók is!

A Szerver Adminisztrátorok és Moderátorok nem tudnak segíteni a TeamSpeak beállításaiban, használatában, valamint saját TS szerver konfigurálásában, üzemeltetésében. Javasoljuk a TeamSpeak hivatalos fórumának olvasását.

Ha Adminisztrátornak / Moderátornak írsz, kérjük mellőzd a Szia”“Üdv”, “Hahó”, “Hi” …stb. üdvözléseket úgy, hogy utána semmi nem történik. Természetesen illik köszönni, de ne várj a reagálásra, hanem problémádat / kérdésedet egyből írd le. Az Adminisztrátorok nem fognak intézkedni, amíg nem közlöd írásban a problémát, így kérjük, hogy egyből a kérést / kérdést írd le egyértelműen. Mihelyst ideje lesz rá, az Adminisztrátor el fogja olvasni az összes beérkezett üzenetet és intézkedni fog kérésednek megfelelően.

A Szerver Adminisztrátor / Moderátor nem fog áthúzni téged másik szobába, ha Törzstagnál gyengébb jogosultságokkal rendelkezel a szerveren. Ha nem tudsz valahová belépni, annak oka van. Ilyen esetben neked és az adott szoba adminisztrátorának / főadminisztrátorának kell intézkedni.

A Klanok.hu TeamSpeak 3 szerveren nem szükséges a névregisztráció, ezt a TeamSpeak automatikusan elvégzi és tárolja az azonosítódhoz társított jogokat az első belépés alkalmával.

Azonosítódat mindenképp mentsd ki (Beállítások -> Azonosítók), ugyanis a jogokat visszaszerezni egy másik azonosítóra a legtöbb esetben nem lehetséges.

A Klanok.hu TeamSpeak használatának feltétele a szabályzat betartása és működőképes mikrofon megléte, mivel az Adminisztrátorok / Moderátorok ellenőrizhetik az új felhasználók hangját.

A klanok.hu TeamSpeak szerverének üzemeltetője nem vállal felelősséget a szolgáltatás használhatóságáért és nem garantálja a zavartalan működést. Nem garantálja továbbá, hogy a szolgáltatás végérvényesen elérhető marad.

Ha zavarnak a Klanok.hu TeamSpeak szerver hangüzenetei (player joined, player left…stb.), kikapcsolhatod a Settings (Beállítások) -> Értesítések menüben! Ha egyes játékosokkal problémád adódna, a GY.I.K. -ben ismertetett módon kiszűrheted a renitens embereket.

Az ingyen TeamSpeak szerver nem azt jelenti, hogy bármit megtehetsz, épp ellenkezőleg. A Szerver Adminok / Moderátorok pillanatok alatt kihajítják a problémás elemeket és akár törölhetik is az általuk használt szobákat ha ott Vendégnél erősebb jogokkal rendelkeztek! Így csak olyan embernek adjatok Operátori, Szoba Adminisztrátori, vagy magasabb rangot, akikben maximálisan megbíztok, illetve azonnal jelentsétek a problémás játékosokat.

A Szerver Adminisztrátoroknak jogukban áll bármikor belépni bármelyik szobába és ellenőrizni az ott folyó tevékenységet. A szobák ellenőrzése a Klanok.hu Szabályzatának betartása miatt szükséges.

TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK
Minden olyan tevékenység tiltott, amely zavaró, idegesítő, félreérthető, hátrányos, vagy veszélyes, félelmet keltő, sértő lehet mások számára. Például:

 • durva, sértő beszéd, káromkodás, mások sértegetése
 • folyamatos ki- be járkálás, folyamatos főszoba-váltogatás
 • szándékos hangtorzítás, rossz mikrofon, zene bömböltetése, hangos ordítozás (ha kéretlenül történik)
 • a szerver működését lassító nagyméretű képek feltöltése
 • folyamatos kirúgások, kitiltások osztása, “Bökés”, “Panasz”, “Privát Üzenet” túlzott és kéretlen használata (SPAM)
 • kéretlen üzenetek, levelek, reklámok küldözgetése, zaklatás
 • erős háttérzaj (megítélése a közösség toleranciájától függ)
 • más, már létező felhasználó nevén történő szándékos belépés megtévesztés céljából
 • hatalommal, jogokkal való visszaélés, a jogok nem rendeltetésszerű használata
 • jogosultságok, csoportok, admin jogok, ikonok …stb. átruházása, kiadása, kéregetése, kunyerálása
 • személyes adatok közzététele az illető jóváhagyása nélkül
 • jó ízlést sértő, obszcén, trágár felhasználónév, leírás használata, ilyen jellegű üzenetek küldözgetése, vagy ilyen jellegű avatarok, képek, fájlok, szövegek feltöltése, használata
 • reklám, vagy IP cím/weboldal cím használata a névben
 • politikai, vallási, vagy hovatartozással kapcsolatos szélsőséges nézetek közreadása, tiltott önkényuralmi jelképek alkalmazása, vallási és etnikai közösségek, kisebbségek elleni nyílt vagy burkolt uszítás
 • kiejthetetlen, értelmetlen név, vagy szobanév használata, illetve a Klanok.hu szerver által használt globális jelek (-, >), ikonok egyéni alkalmazása
 • a szerver felhasználása pénz, vagy egyéb értékek megszerzésére, felhasználók toborzása, vagy “kattintsatok az oldalamon” jellegű tevékenység, mely pénz, vagy más érték megszerzésére irányulnak
 • gusztustalan, vagy jó ízlést sértő hangok kéretlen továbbítása( mikrofonba történő böfögés, szellentés…stb)

A fentiek megszegése a Klanok.hu TeamSpeak szerverről való azonnali kirúgást / kitiltást, vagy a jogosultságoktól való megfosztást vonhatja maga után.

A Klanok.hu TS3 szerverről való kirúgás / kitiltás esetén az Adminisztrátor minden esetben leírja az intézkedés okát. Ezt a félreértések elkerülése miatt minden esetben olvasd el mielőtt kérdeznél!

A kitiltás feloldására csak rendkívül alapos magyarázat után és nyomós indokkal van lehetőség. Egyéb esetben javasoljuk másik TeamSpeak 3 szerver használatát.

A Klanok.hu minden írott és képi anyaga (szabályok, írások, képek, ikonok) a Klanok.hu tulajdonát képezik, felhasználásuk kizárólag előzetes írásbeli hozzájárulás esetén engedélyezett!