fbpx

Moderátorfelvétel!

Moderátort keresünk TeamSpeak 3 szerverünkre!

A moderátor feladata végleges szobák készítése, ABC sorrendbe rakása, segítségnyújtás, rendfenntartás (fegyelmezés, kick, ban…stb.), pontosabban a szabályzat betartatása, avatarok, szövegek, képek és fájlok ellenőrzése. A Moderátor saját szobát kap az adminisztrátori szobák között, jogai pedig kibővülnek a szobák és felhasználók kezelésével, módosításával. Sikeres pályázat esetén a moderátorjelölt az első hónapban próba Moderátori jogot kap, amellyel már teljes körű munkát végezhet szerverünkön. Ahogy a nevében is szerepel, ez egy próbaidőszak, ahol figyelemmel kísérjük próba Moderátoraink tevékenységét. Ha megfelelőnek találjuk a munkát, akkor előléptetjük teljes körű Moderátorrá.

Követelmények:

-legalább Kiemelt Tag szervercsoport
-betöltött 16. életév
-elkötelezettség, motiváció

A jelentkezés módja:

A jelentkezéseiteket az alábbi e-mail címre várjuk: support@klanok.hu
Jelentkezés határideje: február 14.

A jelentkezés tartalma:

Rövid bemutatkozás amely tartalmazza a valódi neved, a szerveren használt beceneved, születési évedet. A jelentkezésbe írd be eddigi Teamspeak 3 tapasztalataidat, szakértelmedet( akár egyéb témákban is) és magadról a legfontosabb adatokat, információkat. Ne hagyd figyelmen kívül, hogy a jelentkező komolysága számunkra nagyon fontos, így minél több idevonatkozó információt ossz meg magadról! Kérünk, írj egy rövid gondolatot arról, hogy te, személyesen mivel tudnád jobbá tenni TeamSpeak 3 szerverünket!

Ha téged (is) kiválasztunk, akkor TeamSpeaken egy megbeszélt időpontban egy kellemes beszélgetés során ellenőrizzük, hogy valóban számíthatunk-e rád és bízhatunk benned. A pozíciót elnyerő személyt meg fogjuk keresni szóban TeamSpeak 3 szerverünkön, és az eredményt közölni fogjuk mind weboldalunkon, mind facebook oldalunkon.

Sok sikert kívánunk mindenkinek, és várjuk jelentkezéseiteket!

A Klánok.hu csapata